Multigames gamer centrum játszóház
Multigames E-sport, Gamer centrum Pécs
Multigames facebook oldal
Multigames instagram oldal
tiktok csatorna
Twitch stream csatorna
Youtube csatorna

Céges Csapatépítő helyszín Pécs

Képzeld el, hogy egy olyan helyre érkezel, ahol a hétköznapi stressz, a napi rutin és a szürke hétköznapok szinte azonnal feledésbe merülnek. Ahol a játék és a kaland szelleme uralkodik, és az élmény minden korosztály számára felejthetetlen marad. Ez a Multigames, ahol nem csak számítógépek és konzolok vannak, hanem számtalan csapatépítő lehetőség is.

Itt minden adott ahhoz, hogy a csapatod együttműködése, kommunikációja és kreativitása a legjobb formáját ölthesse. A VR játékokkal a valóságtól eltávolodva is az együttműködés,  összetartozás érzése áthatja majd a csapatodat. A több személyes játékoknál pedig biztos lehetsz benne, hogy a közös munka és az együtt szerzett élmények szilárd alapot építenek majd a jövőbeli projektekhez.

Autószimulátorainkban a versenyzés izgalma és a kihívások számos lehetőséget kínálnak a csapat összetartásának fejlesztésére, miközben együtt élvezhetik a versenyzés izgalmait. Az autó szimulátorok modern technológiájuknak köszönhetően nagyon valósághű élményt nyújtanak, így a csapat tagjai úgy érezhetik, mintha valódi autót vezetnének.

Ha tehát a következő csapatépítődnek szeretnél egy olyan helyszínt, ahol az élmények garantáltak, akkor a Multigames tökéletes választás. Széles játékkínálatunk, szakképzett és tapasztalt személyzetünk és modern, kényelmes környezetünk biztosítani fogja, hogy az eseményed sikeres legyen, és a résztvevők minden pillanatát élvezzék. Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és kezdjük el együtt tervezni a következő felejthetetlen eseményeteket a Multigamesben!

Természetesen, az sem gond, ha nem tudtok eljönni hozzánk a Multigamesbe. Hiszen mi szívesen kitelepülünk bármilyen rendezvényre, akár a cégetek irodájába vagy telephelyére is. Bármilyen helyszínen szívesen szolgálunk ki titeket, hogy egy felejthetetlen és izgalmas csapatépítő programban lehessen részetek. Kültéren, beltéren, nagyobb vagy akár kisebb területeken is bátran vállaljuk a szervezést és a játékok biztosítását. Ne habozzatok megkeresni minket bármilyen kérdéssel vagy ajánlattal kapcsolatban!
Copyright © 2023 Multigames Pécs E-sport, gamer centrum by Vizuál Tipp Kft. - Minden jog fenntartva