Multigames gamer centrum játszóház
Multigames E-sport, Gamer centrum Pécs
Multigames facebook oldal
Multigames instagram oldal
tiktok csatorna
Twitch stream csatorna
Youtube csatorna

Legénybúcsú, esküvő

Ha életed legjobb buliját keresed, akkor a Multigames az a hely, ahová el kell jönnöd. Nem csak a legnagyobb gamereknek vagyunk itt, hanem mindenkinek, aki keresi a szórakozást és szereti a kihívásokat. Legénybúcsúra vagy akár komplett esküvőre, nálunk a buli garantált.

A gamer centrumunk a legmodernebb technológiával és dizájnnal rendelkezik, ami garantálja a jó hangulatot és a felejthetetlen élményeket. A helyiségeinket a legjobb gamereknek terveztük, akik nem félnek új dolgokat kipróbálni és akiknek fontos, hogy az eseményeik különlegesek legyenek.

Legénybúcsúra kínálunk egy különleges programot, ahol megtudhatod, milyen érzés igazi gamerként az életet irányítani. Az eseményen mindenki megtalálja a számára legjobb játékot, hogy kipróbálhassa magát és megmutathassa, milyen jó a reflexe és az ügyessége.

Ha komplett esküvőt szervezel, nincs más dolgod, mint velünk felvenni a kapcsolatot, és mi mindenben segítünk. Legyen szó a helyszínről, a zenéről, a dekorációról, fotózásról vagy akár az ételekről, mindenre van megoldásunk. A gamer centrumunkban az esküvőd különleges és felejthetetlen lesz.

Tehát ha valami különlegesre vágysz, ha szeretnél valami újat kipróbálni, ha egy olyan helyre vágysz, ahol a legnagyobb gamerek járnak, akkor a Multigames az a hely, ahova el kell jönnöd. Várunk mindenkit szeretettel, hogy velünk együtt ünnepeljék az élet különleges pillanatait.
Copyright © 2023 Multigames Pécs E-sport, gamer centrum by Vizuál Tipp Kft. - Minden jog fenntartva