Multigames gamer centrum játszóház
Multigames E-sport, Gamer centrum Pécs
Multigames facebook oldal
Multigames instagram oldal
tiktok csatorna
Twitch stream csatorna
Youtube csatorna
multigames születésnap blyyy
Az elmúlt egy évben számos Gamer érkezett hozzánk, hogy a Multigamesben töltsön el néhány felhőtlen órát, és megtalálja a legjobb játékokat.
Idén, hogy megünnepeljük az 1 éves születésnapunkat, egy különleges eseményt szerveztünk, amelyet semmiképp sem szabad kihagynod.
Az eseményünkön részt vesz blyyy is. Balázs többféle játékban játszik majd veletek, így a Valorant, a PUBG és a League of Legends rajongói is élvezhetik a TDM és AIM Challengeket. A játék után megbeszélhetitek taktikáitok és lehetőségetek lesz tanulni néhány újabb skillt. Ezen kívül, a rendezvény során további játékokkal, versenyekkel és nyereményekkel várjuk a résztvevőket.
Ne hagyjátok ki ezt a különleges eseményt, amely az egy éves fennállásunkat ünnepli! Gyertek el, és érezzétek magatokat otthon a Multigamesben!

Tervezett program:
13:00-14:00 PUBG verseny BLYYY-al
14:00-15:00 Valorant verseny BLYYY-al
15:00-16:00 LOL verseny BLYYY-al
16:00-17:00 közös beszélgetés, fotózkodás BLYYY-al
17:00- Díjátadó, Tombola sorsolás értékes nyereményekkel

Belépőjegy ára: 4000 Ft, mely tartalmazza a Multigamesben található összes eszköz korlátlan használatát. A belépőjegyhez ajándékot és tombola szelvényt is kapsz, mellyel további nyereményeket nyerhetsz! Jegyek elővételben a helyszínen, vagy a rendezvény napján korlátozott számban kaphatóak!
Ha csak kísérőként érkezel és az eseményre és nem szeretnél játszani gépeinken, akkor a rendezvény látogatása ingyenes!

Nyitva tartásunk: 13:00-20:00
Copyright © 2023 Multigames Pécs E-sport, gamer centrum by Vizuál Tipp Kft. - Minden jog fenntartva